Omsi Bus Simulator Full indir - Tek Link

Omsi Bus Simulator Full indir - Tek Link
Omsi Bus Simulator Full indir - Tek Link
Son yıllarda oldukça rağmet gören ve son hızla gelişmeye devam eden simülasyon oyunlarına bir yenisi daha eklendi. Otobüs sürme simülasyon oyunu arayanlar için üretilen gelmiş geçmiş en iyi otobüs simülasyon oyunu olan Omsi Bus Simulator indir oyununu bugün sizlere tanıtacağız.

Oyun özellikle iyi grafikleri ile diğer simülasyon oyunlarından ayrılıyor. Oyun dar bir haritada geçmektedir. Oyunumuz Almanya’nın Berlin şehrinde geçiyor. Yeni nesil grafik motoruyla tasarlanan şehirde Alman mimarisini görmek mümkün. Gerçekçiliğin sağlanması ve canlı tutulması için Berlin Şehrinde etraftaki hareketli nesneler kullanıcıların oldukça hoşuna gidecek türden.

Oyunda kullanılan ses efektlerine gelecek olursak oldukça başarılı. Gerek otobüs içindeki sesler gerek menü kullanımı esnasında arka fonda çalan müziklerin seçimi oldukça başarılı. Oyundaki otobüs ve insan sesleri de orjinale çok yakın.

Oyunda trafik kurallarına uymanız lazım. Yoksa ceza yiyebilirsiniz. Trafik kurallarına uymamaya devam ederseniz bir süre sonra başınızı cezalardan kaldıramadığınızı göreceksiniz. Türkiye’de fazla göremesek de oyunda çift katlı otobüsleri de görmek mümkün.

Eşsiz bir otobüs simülasyon deneyimi yaşamak istiyorsanız Omsi Bus Simulator indir oyununu sitemizden full olarak indirebilirsiniz. İyi oyunlar.

Omsi Bus Simulator  Sistem Gereksinimleri
Minimum
İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/7
İşlemci: 2,6 GHz
RAM: 2 GB
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce veya ATI Radeon, minimum 256 MB, DirectX 9.0c veya daha yüksek
HDD: 4 GB disk alanı

Omsi Bus Simulator indir
http://turbobit.net/tk8nxbga0ouj.html

E1fyY.jpg (800×600)WFq5G.jpg (800×600)HJbqv.jpg (1899×973)Qz4z9.jpg (800×600)

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder