Hunter’s Trophy 2 Full indir - Tek Link

Hunter’s Trophy 2 Full indir - Tek Link
Hunter’s Trophy 2 Full indir - Tek Link
Merhaba değerli ziyaretçilerimiz. Muhteşem bir avcılık oyunu ile karşınızdayız. Bu yazımızda, ilk oyunu oldukça beğenilen ve büyük bir hayran kitlesi yakalayan oyunun ikinci sürümü olan Hunter’s Trophy 2 indir oyununu sizlerle paylaşacağız.
Son zamanlarda oyun dünyasında fırtına gibi esen simülasyon oyunu tutkunları en çok avcılık oyunlarını oynar oldu. Hem klasikleşmiş oyunların dışında alternatif bir oyun oluşu hem de farklı silahları da içinde barındırmasıyla en çok oynanan oyunlar arasına girdi. Hunter’s Trophy 2 oyununda gerçekten büyük bir harita bizleri bekliyor. Haritalardan aldığımız sinyaller ile birlikte hayvan aramaya çıkacağız. Bulduğumuz hayvanları bularak oyun puanları kazanabiliriz.
Oyunda önceki sürüme göre daha gelişmiş silahlar bulunuyor. aynı zamanda oyunda ki mekanların ve hayvanların tasarımı da oldukça gerçekçi. İlk oyuna göre daha gelişmiş oyun dinamiklerinin olduğu oyun büyük hayran kitlesi sayesinde daha da ilerleyecek gibi. Sizler de avcılığa merak sardıysanız sitemizden Hunter’s Trophy 2 indirebilirsiniz. İyi oyunlar.

Hunter’s Trophy 2 Sistem Gereksinimleri
İşletim sistemi: Windows XP (SP3), Vista (SP2), 7
İşlemci: Intel Core 2 Duo, AMD Athlon X2 2.0 GHz, diğerleri kadar
RAM: 2 GB
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8800 serisi bizim ATI Radeon 4870 ekran belleği en az 256
DirectX : DirectX 9.0c
HDD: 2 GB

Hunter’s Trophy 2 indir



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder