History Legends of War: Patton full indir - Tek Link

History Legends of War: Patton full indir - Tek Link
History Legends of War: Patton full indir - Tek Link
Oyun piyasasında ki en popüler oyunların paylaşımına tüm hızımızla devam ediyoruz. Bugünkü yazımızda oldukça iddialı bir strateji oyunu olan History Legends of War : Patton indir oyununu tanıtıyoruz. Maximum Games tarafından geliştirilen ve piyasaya sürülen bu oyun, rakipleriyle büyük bir çekişme yaşayacak gibi.
History Legends of War : Patton oyununda Avrupalı devletler ile savaşacağız. Yani oyunda ABD, Japonya vb. ülkeler yok. Oyun, sadece Avrupa devletleri arasında geçen savaşları konu alan bir oyundur. Oyun 2. Dünya Savaşı’nı konu alan bir oyun olduğu için biraz geçmişe gideceğiz.
Oyunun grafikleri mükemmel ve oldukça gerçekçi. Oyunda kullanılan ögeler, karakterlerimizin kıyafetleri, silahlar ve araçlar dönemin ruhunu yansıtacak şekilde tasarlanmış. Oyunda kullanılan ses efektleri ise oldukça başarılı. Hem karakterler arası konuşmalar hem de savaş anında çalan müzikler oyunun aksiyonunu başarılı bir şekilde kullanıcıya yansıtıyor. Oyunda ki aksiyon sahneleri ise rakiplerinin çok çok üstünde bir kalitede.
History Legends of War : Patton indir oyununda Batı Avrupa’nın en kötü olduğu zamanlarda General Patton’un emrinde  bir asker olacağız. Ordumuzu geliştirip Avrupa’yı fethedeceğimiz bu oyunda kötü sürprizler de bizi bekliyor olacak. İyi oyunlar.
unblocked games

History Legends of War: Patton Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows XP / Vista / 7
İşlemci: 2.0 GHz veya benzer AMD Athlon Intel Pentium IV
Bellek: 2 GB RAM
Grafik kartı: Shader 3.0 destekli (NVidia 6200 / ATI X1300 veya üstü) ile uyumlu DirectX 9.0c
Sabit Disk: 4.5 GB boş alan

History Legends of War: Patton indir
http://turbobit.net/rrfjta4f14xr/pm-hilow.iso.html

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder