Gta Türk full indir / Türkçe Yama

Gta Türk full indir / Türkçe Yama
Gta Türk full indir / Türkçe Yama
Merhaba arkadaşlar. Son zamanların en popüler oyunlarını sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bugün sizlerle popüler bir oyunun Türkçe yamasını paylaşacağız. Yamanın ismi Gta Türk City  !
Bildiğiniz gibi GTA oyunları oyun piyasasının en uzun soluklu ve en çok oynana oyunlarından biridir. Görev geçme mantığına dayanan bu oyun serisinde aynı zamanda yaşadığımız şehir içerisinde de serbestçe dolaşabiliyoruz.
Oyun Türkçe değil ama oyunu oynayan büyük bir Türk oyun sever kitlesi var. Bu da oyun için bir çok Türkçe yama ve eklentinin geliştirilmesinde büyük rol oynuyor. Sizlerle bu yazıda paylaşacağımız Gta Türk City  yaması ile GTA Vice City oyununu Türkçeleştirebiliyorsunuz.
Oyunu Türkçeleştirmenin yanı sıra ünlü Polat Alemdar karakteri ve ülkemizde ki 3 büyüklerin formasını taşıyan bir çok karakteri Vice City sokaklarında görebilirsiniz. 
Yamanın kurulumu da oldukça basit. Sizlere verdiğimiz linkten oyunu indirip setup dosyasını çalıştırmanız yeterli. Yamayı kurarken oyun mutlaka kapalı olmalıdır aksi halde hata verebilir. Keyifli oyunlar.

Gta Türk indir


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder