Daylight Full indir - Tek Link

Daylight Full indir - Tek Link
Daylight Full indir - Tek Link
Merhaba sevgili oyungezginler ziyaretçileri. Oyun dünyasında bildiğiniz gibi çok fazla korku türü oyunlara rastlayamıyoruz. Bunun nedeni nedir bilmiyorum ancak korku oyunu bekleyenler için güzel bir oyun paylaşımı yapıyorum. Daylight indir oyunu gerilim ve korku türü seven oyun severler için piyasaya sunuldu ve pek çok kişi tarafından beğeniyle oynanmakta. Oyunda ilk olarak baktığımızda bayan karaktere hayat veriyoruz. Bir hastanenin rutubetli bir odasında kendimizi uyanırken buluyoruz. Etrafımızda ise neler olup bittiğini anlamaya çalışıyoruz. Yanımızdaki telefonun ışığıyla gezinmeye başlıyor ve olup bitenleri korka korka araştırıyoruz.

Korku oyunu seven oyuncular oyunun senaryosundan aslında pek fazla beklenti içine girmemeleri gerekiyor. Tam bir bulmacaya dönen oyun gizemli yönleriyle sizde gerilim ve korku uyandıracak. Karanlık koridorlarda ilerlerken kendimizi sakin tutmalı ve yavaş yavaş ilerlemeliyiz. Neler olup bittiğini anlamaya çalışırken çeşitli sesler içimizi daraltmaya yetecek. Daylight indir oyunu ile korku ve gerilimi hissedebilirsiniz. Hepinize iyi oyunlar.

Daylight Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows 7 / Windows 8 / Windows 8.1
İşlemci: 2.3+ GHz
Bellek: 4 GB RAM
Ekran kartı: DX11 Özelliği ile Seviye 11
Sabit Disk: 5 GB boş alan
Ek Notlar: Desteklenen chipset: NVIDIA GTX 470 veya üstü; Intel 4000 veya daha büyük. Laptop versiyonları çipseti desteklenmiyor olabilir. Güncelleştirmeler için video ve ses kartı sürücüleri gerekebilir.

Daylight indir






Hiç yorum yok :

Yorum Gönder