WRC 4 FIA World Rally Championship Full indir

WRC 4 FIA World Rally Championship
WRC 4 FIA World Rally Championship full indir

Merhaba arkadaşlar. Bugünkü yazımda sizlere değişik ve alternatif bir yarış oyunu tanıtacağım. Oyunumuzun adı WRC FIA World Rally Championship 2013.
Oyun, klasikleşmiş yarış oyunlarının aksine içinde daha önce hiçbir araba yarışı oyununda görmediğiniz güzellikte yeni özellikler barındırıyor. Rakiplerine bakıldığı zaman hem oyun dinamikleri bakımından hem de grafikleri bakımından oldukça ilerde. Oyunda, her zaman sokakta görebileceğimiz Wolkswagen Golf, Citroen C4, Ford Focus gibi arabalarının yarışlar için özel tasarımlarını bulabilirsiniz. Bunların dışında oyunun içinde lisanslı markaların da bir çok modeli bulunuyor.
Oyunda tam tamına 65 araç var. Normal araba yarışı oyunlarında bu sayı 40’ı geçmezken WRC FIA World Rally Championship 2013 oyununda bu sayı normalin kat ve kat üstünde.
Oyunda yarışlar yaparak para ve puan kazanmaya çalışacağız. İlk başta özellikleri düşük bir arabayla başlayacağız ama yarışları kazanarak mevcut arabamızın özelliklerini yükseltebilir ya da yarışlarda daha fazla birincilik elde edeceğimiz süper hızlı arabaları alabiliriz. Keyifli oyunlar. 

WRC 4 FIA World Rally Championship indir

tsFB5lY.jpg (1280×720)RTcKXIZ.jpg (1280×720)2zgrBiI.jpg (1280×720)dKHNfq0.jpg (1280×720)


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder