Fast and Furious Showdown Full indir - Tek Link

Fast and Furious Showdown Full indir - Tek Link
Fast and Furious Showdown Full indir - Tek Link
Merhaba arkadaşlar. Bu yazımızda sizlerle büyük hayran kitlesine sahip olan Hızlı ve Öfkeli filminin yeni oyununu tanıtacağız. Tanıtacağımız Fast and Furious Showdown indir oyununda aksiyon bir an olsun peşinizi bırakmayacak. 
Oyun, tamamen filme sadık kalınarak hazırlanmış bir oyundur. Filmin hayranları ve filimi izleyenler için tanıdık sahneleri oyunda da bulmak mümkün. Senaryonun hemen hemen filmle aynı olması, filmin hayranlarının oyuna daha çabuk adapte olmasını sağlıyor. Oyunda belli bir hikaye var. Bu hikayeye göre arabalarımızla yarışlar yapacağız, polislerden ve düşmanlarımızdan kaçacağız ve bir çok suça bulaşacağız. Bu suçların arasında araba çalma, araçla silah taşıma, soygun yapma ve kargaşa çıkarma gibi suçlar bulunuyor.
Oyunun en güzel yanlarından biri ise Co-op modunun bulunmasıdır. Bu mod sayesinde  arkadaşlarınızla yüksek hızda ve bol aksiyonlu yarışlar yapabilir, geçemediğiniz bölümleri arkadaşınızla birlikte oynayarak geçebilirsiniz. Mesela biriniz aracı kullanıp düşmanları takip ederken diğeriniz de aracın üstünde düşmanlara ateş açabilirsiniz.
Fast and Furious Showdown indir oyununu sitemizden tek link indirebilirsiniz. Keyifli oyunlar.

Fast and Furious Showdown Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
İşlemci: AMD Athlon 64 X2 veya Intel Pentium D@3.2Ghz
Ram: 2 GB
Ekran Kartı: AMD HD2000 serisi, Nvidia 8000 Serisi, Intel HD Graphics 2500, AMD Fusion A4
Sabit Disk: 2 GB Boş Alan

Fast and Furious Showdown indir

MrS4XOS.jpg (1280×720)ryQSoYC.jpg (1280×720)eZDJuhv.jpg (1280×720)yI3duE5.jpg (1920×1080)

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder