Betrayer Full indir - Tek Link

Betrayer Full indir - Tek Link
Betrayer Full indir - Tek Link
Merhaba sevgili ziyaretçilerimiz bugün sizlere farklı bir konsepte sahip ancak bir o kadarda heyecanlı olan betrayer indir oyununu paylaşıyoruz. Oyun 17. yüzyıl zamanlarını konu almaktadır. Tam olarak ise bizleri 1604 yılında geçen bazı gizemli olaylara götürüyor. Virginia kasabında yaşanan bazı gizemli olayların konu edinildiği oyun sizlere keyifli bir oyun tecrübesi yaşatacak. Bu oyunu oynarken aksiyon,korku ve heyecanı soluklarınızda hissedeceksiniz.


Değişik grafik özellikleri ve senaryosu ile diğer oyunlardan kendini ayırmayı başaran oyun hem pek çok oyun inceleme sitelerinden geçer not almış hem de oyunu deneyen oyun severler tarafından beğeni toplamıştır. Senaryonun işleniş biçimi farklı bir şekilde ele alındığı için bu konsepti daha önce gördüğümüz konseptlerin dışına çıkıyor. Oyunda Siyah,beyaz ve kırmızı renklerin kullanılması ile gizem biraz daha arttırılmış. Normalde oyunlarda tüm renkler kullanılırken bu oyunda 3 renk üzerinden ağırlıklı olarak oyunumuzu oynuyoruz. Betrayer indirip oynayanlar bu şekilde işlenen grafik özelliklerinden ise hiçte şikayetçi değiller.

Oyunda virginia kasabasında yaşanan gizemli bir olay ile ilgileniyoruz. Kasabada yaşayan insanların nerede oldukları burada kimlerin yaşadıkları gibi çeşitli soruları sorguluyoruz. Bu gizemli olayları sorgularken pek çok gizemli olayı da beraberinde çözüme kavuşturacağız. Oyunda bir çok şeyi keşfetme imkanımız olduğu için eğer gizemli oyunları seven biriyseniz bu oyun oldukça hoşunuza gidecektir. Cevapsız soruların cevabını bulacak ve heyecan dolu dakikalar yaşayacaksınız. Oyungezginler.com hepinize iyi oyunlar diler.

Betrayer Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows Vista
İşlemci: 3.0 GHz çift çekirdekli veya daha iyi
Bellek: 3 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 460/AMD Radeon HD 6850 (1 GB Bellek)
Sabit Disk: 4 GB boş alan

Betrayer indir







Hiç yorum yok :

Yorum Gönder