Angry Birds Star Wars 2 Android Apk indir

Angry Birds Star Wars 2 Android Apk indir
Angry Birds Star Wars 2 Android Apk indir
Merhaba değerli okurlar şimdi sizlere Angry Birds Star Wars 2 Apk uygulaması hakkında bilgi vereceğim.
Android dünyasının en ses getiren oyunlarından biri olan Angry Birds Star Wars 2 serinin ikinci oyunudur.30 dan fazla karakterle oynanabilen oyun adeta sizi içine çekiyor. Siz de bu oyunu yükleyerek yıldız savaşlarına katılarak görevinizi yapıp, düşmanlarınızı yok edin. Oyun son derece zengin bir içeriğe sahip, ayrıca fiziksel  Angry Birds oyuncaklarını telefon veya tabletinizin kamerasıyla taratarak yeni karakterler ve güçler eklemeniz de mümkündür.
Android kullanıcıları ücretsiz olarak yayınlanan kısıtlı bir sürümü indirme şansına sahip. Tam sürün içinse, bu kez para ödemek zorundasınız. Google play fiyatı 2,22 TL’dir.
Bu sürümdeki bazı yenilikler:
8 yeni oynanabilir karakter almak için donmuş carbonite pack eritin. Yeni karakterler Carboniye Han Solo, Jabba Hutt, Ewok, Lando Bird, Kraliyet Crimson Guar, Tusken Raider ve Wicket eklenmiştir. Oyunda yeni ödül düzeyleri oluşturulmuş.
Kurulum : Apk dosyasını indirin. Telefonunuza atın ve kurun çalıştırın. Angry Birds Star Wars 2 oyununu sitemizden indirebilirsiniz. İyi günler.İyi oyunlar.

Angry Birds Star Wars 2 Apk indir
http://turbobit.net/1853bz2y078r.html

1BrlHlx.jpg (568×320)uctlhK5.jpg (568×320)hc3QjAf.jpg (568×320)P0c1vQy.jpg (568×320)

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder