18 Wheels Of Steel American Long Haul Full indir

18 Wheels Of Steel American Long Haul
18 Wheels Of Steel American Long Haul full indir
Merhaba arkadaşlar. Bu yazımızda oyun severler tarafından oldukça beğenilen Amerikan oyunu 18 Wheels Of Steel American Long Haul ‘u tanıtacağız. Oyunun gerçekten büyük bir hayran kitlesi bulunuyor.
Oyun, her çıkarttığı yeni sürümüyle adından söz ettiren bir oyundur. Oyun, simülasyon mantığı ile çalışan yük taşımacılığı yaptığımız bir oyundur. Bu oyunda klasik simülasyon oyunlarının dışında daha değişik kamyonlar ve tırlar kullanacağız. Tırlarımıza çeşitli modifikasyonlar da yapacağımız bu oyunun grafikleri yeni nesil grafik motorlarıyla tasarlandığından dolayı yollar ve kamyonlar oldukça gerçekçi gözüküyor.
Oyunda büyük bir harita bizleri bekliyor. Bu sefer Kuzey Amerika’da yük taşımacılığı yapacağız. Bu zorlu yollarda tırımızın dorsesini sağlam taşımak zorundayız. Çünkü çalıştığınız şirkette ki patronlarınız çok acımasız. Herhangi bir trafik cezası yediğinizde ya da dorsenizi düşürdüğünüzde ağır para cezası verebilirler.
Alternatif bir simülasyon oyunu olan 18 Wheels Of Steel American Long Haul indir oyununu sitemizden indirebilirsiniz. İyi oyunlar.

18 Wheels of Steel American Long Haul Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows Xp-7
İşlemci: 1.4 GHz
Bellek: 256 MB
Ekran Kartı: 64 MB
Boş Alan: 400 MB

18 Wheels Of Steel American Long Haul indir








2 yorum :