Age Of Empires 2 Full indir - Tek Link

Age Of Empires 2 Full indir - Tek Link
Age Of Empires 2 Full indir - Tek Link
Bugün sizlere strateji oyunu denildiğinde ilk akla gelen oyun olma özelliğine sahip Age Of Empires 2 indir oyununu tanıtacağız. Oyun Microsoft Games tarafından piyasaya sürülmüştür.

Artık efsaneleşmiş olan Age Of Empires  serilerinin sonuncusu olan bu oyun , önceki sürümden farklı olarak bir çok yenilikle karşımıza çıkıyor.

 Öncelikle oyunun menülerinden bahsedelim. Strateji oyunlarında oldukça karışık bir menü olur ve kullanıcının daha oyunun başında oyundan sıkılmasına sebebiyet verir. Oysa Age Of Empires 2oyununda öyle bir durum söz konusu değil. Oldukça anlaşılabilir ve kolay kullanılabilir menülere sahip.

Önceki sürümden farklı olarak oyuna yeni binalar, yeni asker birimleri ve haritalar eklenmiş durumda. Özellikle askeri kısma önem verilen oyunda, yeni silahlarımız ile düşmanlarımızla zorlu mücadelelere giriyoruz. 
Yüksek bir bilgisayarınız olmasa bile rahatlıkla oynayabileceğimiz bir strateji oyunu olan Age Of Empires 2 ‘nin multiplayer özelliği de bulunuyor. multiplayer özelliği sayesinde internet üzerinden arkadaşlarınızla ya da başka Age Of Empires  oyuncuları ile karşılıklı olarak savaşabilirsiniz.
Strateji oyunları arasında en iyisi olan Age Of Empires 2 indir oyununu sitemizden indirebilirsiniz.

Age OF EmpireS 2 Sistem Gereksinimleri
P166+
Win 95+
200MB boş sabit disk alanı
En az 800×600 ve 256 renk destekleyen grafik kartı

Age Of Empires 2 indir
http://download.microsoft.com/download/aoe/Trial/1.0/WIN98/EN-US/MSAoE.exe


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder