Sniper Ghost warrior 2 Full indir - tek Link

Sniper Ghost warrior 2 Full indir - tek Link
Sniper Ghost warrior 2 Full indir - tek Link
Müthiş bir oyunla daha karşınızdayız. Bugün sizlere City Interactive’in geliştirip piyasaya sürdüğü  Sniper Ghost Warrior serisinin ikinci oyununu tanıtacağız.

İlk oyuna gösterilen beklenmedik ilgi, yapımcı firmayı oyunun ikinci versiyonunu da yapmaya teşvik etti. İlk oyuna göre bariz yenilikleri gördüğümüz Sniper Ghost Warrior 2 indir oyununda grafiksel bir devrim yaşandığını görüyoruz. Yeni nesil grafik motorlarından Cry Engine 3’ün kullanıldığı oyun kendi türündeki oyunlar arasında en iyisi olarak gösteriliyor. İlk oyunda karşımıza çıkan hataları ve eksiklikleri gidererek karşımıza çıkan oyun büyük beklentilerle oyun piyasasına sunuldu.

 Başlangıçta kolay bir menü bizi karşılıyor ve kullanıcıyı bilgilendirmek için çeşitli yönergeler bulunuyor. Oyunda silahlar konusunda büyük yenilikler yapılmış. İlk oyunda sadece sniper kullanmanın bünyede yarattığı sıkıntı giderilmiş ve oyuncuların artık sniperdan başka bir silah da kullanmaları mümkün kılınmış. Ayrıca ateş gücü yüksek silahların dışında oyunda yakın dövüş için kullanacağımız bıçak gibi silahlar da mevcut.

Yenilenen altyapı çalışmaları ile bol aksiyonlu bir oyun haline gelen Sniper Ghost Warrior 2 indir oyununu sitemizden indirebilirsiniz. İyi oyunlar

Sniper Ghost Warrior 2 Sistem Gereksinimleri
İşlemci: 2.2 GHz çift çekirdekli Intel Core 2 Duo veya AMD Athlon X2 veya daha iyi
RAM: 2GB
Grafik: DirectX 512 MB ​​RAM, Nvidia 8800 GT veya AMD Radeon 3850 veya daha iyi 9 uyumlu kart.
İşletim sistemi: Windows XP SP 2
DirectX 9 ses kartı
9 GB boş sabit disk alanı

Sniper Ghost warrior 2 indir

http://turbobit.net/3mq5k88dyxxw/S.G.W.2.rar.html

PdTaIZT.jpg (1200×675)IEK3XAC.jpg (1200×667)QYSj1Zv.jpg (1200×667)uobwMAY.jpg (1200×671)

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder