Mafia 1 Full indir - Tek Link

Mafia 1 Full indir - Tek Link
Mafia 1 Full indir - Tek Link
2K Games tarafından piyasaya sürülen Mafia 1 indir oyunu bol aksiyonu ve heyecanı ile oyunseverlerden tam not aldı. Dünya genelinde de büyük satış rakamlarına ulaşan oyun, en popüler oyunlar listesinde yerini aldı. 

Oyunun kendisi ile birlikte gelen değişik kurgu yapısı, oyundaki siyah takım elbiseli, siyah arabalı mafyalar oyuna olan bağımlılığınızı arttırıyor. Oyunun düşük sistem özelliği istemesi ve bu rağmen iyi grafiklerle donatılmış olması en büyük artısı. Görsel açıdan oyun severleri tatmin etmiş olan oyunda bir  taksi şoförünü yöneteceğiz. Ama yönettiğimiz bu taksi şoförü ileri ki zamanlarda en ünlü mafyalardan biri olacaktır.
 Taksi şoförü olarak başladığımız oyunda ünlü bir Rus mafyasını polisten kaçırıyoruz. Bu görevi başarılı bir şekilde bitirdikten sonra oyunun asıl hikayesiyle karşılaşıyoruz. Artık resmen mafyanın içinde oluyoruz. Daha sonra bir çatışmanın ortasında kalıyoruz. Bizi çatışmadan kurtaranın da ünlü bir mafya babası olduğunu öğreniyoruz.

Sizlerde aksiyonu ve heyecanı en üst seviyede tutan Mafia 1 indir oyununu sitemizden indirerek oynayabilirsiniz. İyi oyunlar.

MafiA 1 Sistem Gereksinimleri
PENTIUM III veya AMD K7
64-128 MB RAM
En az 16MB RAM
Direct 3D destekli grafik kartı

Mafia 1 indir






Hiç yorum yok :

Yorum Gönder