Left 4 Dead 2 Full indir - Tek Link

Left 4 Dead 2 Full indir - Tek Link
Left 4 Dead 2 Full indir - Tek Link
Bugüne kadar oyun piyasasına sunulmuş, bol aksiyonlu ve en iyi zombi oyunu tartışmasız Left 4 Dead 2 indir ‘dir. Gelişmiş kurgusu ve başarılı tasarımcıları ile klasikleşmiş zombi oyunları arasından ayrılan bu oyun başarılı oyun dinamikleri ile oyun severlere zevkli dakikalar yaşatıyor. Left 4 Dead serisinin ilk oyunu 2008 yılında en iyi oyun ödülüne layık görülmüş ve bir numaralı co-op oyunu seçilmiş bir oyundur.

Oyun içi animasyonlara ayrı bir özen gösterilen oyunun grafikleri oldukça yüksek kalitede. Birkaç saatlik oyundan sonra oyun sizi kendi dünyasına alarak gerçekçi bir his yaşatıyor. Left 4 Dead 2 indir  oyununda biraz da kullanıcının yeteneği ön plana çıkarılmış. Bir zombiyi öldürmek için güçlü bir silahtan çok iyi nişan almanız önemli. Yeteneğinizi konuşturacağınız bu oyunda takım çalışması yapacaksınız. Bir çok zorlu görevde yanınızda sizleri asla yalnız bırakmayacak dostlarınız olacak. İlk oyuna göre silahlar, mekanlar ve karakterler üzerinde büyük bir değişim yaşanmış. Oyunun gerçekçi hikayesi, korku ve aksiyon öğeleriyle de tamamlanarak kullanıcıya gerçekçi bir his yaşatmış.

Önceki seriye göre karşımızda gayet gelişmiş bir yapay zeka bulunuyor. Oyunun co-op seçeneğinin bulunması da büyük bir artı. Bol korku ve aksiyon içeren Left 4 Dead 2  oyununu sitemizden indirebilirsiniz. İyi oyunlar

Left 4 Dead 2 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows 7-Vista-XP
İşlemci: Pentium 4 3.0GHz
Ram: 1 GB
Ekran Kartı: 256 MB
Boş Alan: 8 GB

Left 4 dead 2 indir
http://turbobit.net/chsus6i9nvi9.html

Left-4-Dead-2-FullLeft-4-Dead-2-OyunuLeft-4-Dead-2-Gameplay

6 yorum :

  1. "could not load library client" sorunu çıktı. nasıl çözeceğiz?

    YanıtlaSil
  2. Lan Turbobit Koy Sen 18 Yıl 24 Gün 3 Saat 26 Dakika da İniyo Lan !

    YanıtlaSil
  3. Krdeş 18 yıl diyosa sen boşuna indirion başka ounlara bak sen

    YanıtlaSil
  4. MedyaFre ye Koysanız 20 YIL 24 GÜN 17 SAAT 5 DAKA DİYO :(

    YanıtlaSil
  5. oyunu kurma ile bir bilgi verseniz indirmişim kurmıyom ?

    YanıtlaSil