Driver San Francisco Full İndir - Tek Link

Driver San Francisco Full İndir - Tek Link
Driver San Francisco Full İndir - Tek Link
Driver San Francisco  oyunu değişik bir araba yarışı oyunudur. Bir araba yarışı oyunundan alacağınız keyfi doruk noktalarına çıkaran oyun Ubisoft tarafından dağıtılmaktadır.

Oyunda gerçeğe birebir benzeyen oyun kontrolü  ve oyun boyunca bitmeyen aksiyon, kovalamacalar  bizleri bu oyuna kısa sürede bağımlı hale getirebiliyor. Sizi San Francisco sokaklarının en çılgın şoförü yapacak oyun içinde bulundurduğu çeşitli model arabalarla  rakiplerine büyük bir fark atıyor. Oyun, Driver oyunlarının da en son serisidir. Gelecek için bir çok oyun topluluğunu umutlandıran Driver San Francisco indir oyunu önceki sürümlerine nazaran harikalar yaratarak siz yarışçı adaylarına bütün becerilerinizi göstermeniz için büyük bir imkan sunuyor. 

Oyun çok yönlü bir oyun olduğundan istediğiniz karaktere bürünebiliyorsunuz. İsterseniz polis oluyor suçluların peşinden koşuyorsunuz isterseniz de suçlu olup polisleri arkanızdan koşturuyorsunuz. Ayrıca trafikte gördüğünüz araçların hepsini kullanma şansına da sahipsiniz.
Hız yapmayı sevenler ve yeni bir araba yarışı oyunu arayanlar Driver San Francisco indir  oyununu sitemizden indirebilirler. İyi oyunlar

Driver San Francisco Sistem Gereksinimleri
Sistem: Windows XP, Vista, Windows 7
Processor: Pentium 4 or AMD 3.0 GHz or higher
Ram: 2 GB RAM, 4 GB RAM Recommended
Harddisk: 10 GB boş yer
Ekran Kartı: DirectX 9.0c  512MB

Driver San Francisci İndirhttp://turbobit.net/74g0ti4hhxhx.html

3EHHC2K.jpg (640×360)KTZ1EjF.jpg (640×360)wIhWTXM.jpg (640×360)


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder